Köztéri, virális városi installáció tervezés Budapesten

Partner

FUTI

Project Skills

  • design & art
  • engineering
  • environment
  • media & communications
  • social science

Project Blog

The brief

Ebben a projektben szabadjára engedheted a fantáziád egy futurisztikus, aktív, kültéri installáció tervezésénél. A projekt gazdája egy energiatermelő burkolatot fejlesztő cég a FUTI. Terveitek nyáron megvalósulnak, Budapest belvárosát fogják díszíteni. Ez egy igazi smart-city projekt, határidővel és konkrét céllal, de teljes kreatív szabadsággal.

The background

A pojekt gazdája a Futi csapata. Az ő fantasztikus találmányuk energiát nyer a gyalogosok mozgásából. Az elkövetkező hónapokban óriási kihívás elé néznek, hiszen egy HORIZON 2020 támogatás nyerteseiként még gyorsabb és hatékonyabb fejlesztés és az általános szervezeti fejlődés új lépései várnak rájuk. Ehhez kelletek ti is, mint csapat hogy közösen alkossatok valami nagyszerűt és maradandót.

The problem

A FUTI projekt gazdái jelenleg a termékre fókuszálnak és szeretnének egy színes, ötletekben gazdag kreatív csapatot, akik megfelelő formát segítenének adni a találmányuknak, hogy az mindenki számára érthető is legyen valamint a belváros hangulatához (új arculatához – “a város, amely egyesít”) is illeszkedjen. Nem csak a formaadás mestereire, hanem a kommunikáció bűvészeire, az szociális érzékkel rendelkezőkre is szükség van épp úgy, mint bárkire, aki szeret bütykölni, kódolni, kísérletezni. Az eredmény aktív és interaktív kell legyen.